Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 10:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar päsťou vrazil fanúšikovi, keď PSG prehralo francúzsky pohár. Mal ho len natáčať na mobil

ŠPORT FUTBAL NEYMAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan musí popracovať na zvládaní svojich emócií.

Neymar prestúpil do PSG, aby si splnil sny o víťazstve Zlatej lopty pre najlepšieho hráča sveta. Momentálne však nedokáže vyhrať ani Francúzsky pohár proti klubu Stade Rennes, čo naňho očividne vplýva negatívne.

Po predĺžení sa finále pohára skončilo remízou 2:2, pričom Neymar v zápase dokonca skóroval, a na programe boli penalty. Rennes premenilo všetkých 6 penált, zatiaľ čo Nkunku z PSG v šiestej sérii zaváhal, a tak bude môcť PSG tento rok oslavovať iba francúzsky ligový titul.

Neymar prehru niesol ťažko, čo dokázal krátko po zápase. Fanúšikovia sledovali hráčov odchádzajúcich do šatní, lenže Brazílčanovi sa jeden chlapík nepáčil. Neymar sa naňho škaredo pozrel, chytil mu mobil, ktorým si hráčov natáčal, a po chvíli mu rovno vrazil päsťou.

Úder našťastie nebol silný a muža ani vážnejšie nezasiahol, ale na sociálnych sieťach sa už rozbehla silná kritika futbalistovho správania. V PSG momentálne nepanuje najlepšia nálada a môžeme len špekulovať, aké zmeny budú majitelia a tréneri v letnom prestupovom období vyžadovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia