Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 16:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bizarný Čech získal milión sledovateľov v aplikácii TikTok, informuje Johny Machette

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Nie, ani my nevieme kto je Ondy Mikula. A ani my nevieme, na čo je ten TikTok vlastne dobrý.

Svet možno naozaj smeruje do záhuby. Aj my sme už príliš starí a málo zvedaví na to, aby sme vedeli, čo je to TikTok. Podľa informácií z Wikipédie a oficiálnych stránok ide o aplikáciu, kde je možné zdieľať krátke videá, ktoré sa následne dajú lajkovať, zdieľať a komentovať. Takže niečo ako Instagram, wau. 

Ešte v druhej polovici minulého roka bol TikTok najúspešnejšou aplikáciou v Spojených štátoch a vraj ho mesačne používa pol miliardy ľudí na svete. Nuž, v našom okolí našťastie taký človek neexistuje, jednému Čechovi sa však podarilo zaznamenať „úspech“ a dosiahol hranicu milióna odberateľov.

Informuje o tom Johny Machette na svojom Twitteri, inak by sa k bežnému obyvateľovi našej krajiny asi tento skoro zbytočný oznam nedostal. Aspoň tak máme možnosť bližšie sa pozrieť na to, o čo vlastne ide. Ondy Mikula pridáva na svoj profil bizarné zostrihy, pri ktorých ti bude trápne aj za neho. Zatiaľ to nevyzerá tak, že by z neho rástol influencer, spolužiaci by mu však určite mali poradiť, aby sa radšej učil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia