Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2019, 17:11
Čas čítania 0:00
Vl Mi

V okolí Trnavy niekto povešal mŕtve mačky po stromoch. Pre týranie zvierat už policajti začali trestné stíhanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ľudia zvrátený čin odsudzujú.

Polícia Slovenskej republiky zverejnila na svojej stránke na sociálnej sieti znepokojujúce fotografie. Päť fotiek zachytáva mŕtve mačky povešané na stromoch. Útočník zatiaľ nie je známy.

„Trnavská polícia sa odvčera venuje smutnému prípadu mŕtvych mačiek v Radošovciach a Jaslovských Bohuniciach,“ píšu policajti v statuse. Situáciu zdokumentovali a prípadom sa budú ďalej zaoberať. „Veterinárny lekár k ich úmrtiu zisťuje viac. Polícia začala trestné stíhanie pre týranie zvierat,“ ukončili status s tým, aby si každý spravil názor sám.

Za takmer tri hodiny sa pod statusom objavili desiatky komentárov, ktoré odsudzujú takýto čin. „Príšerné, strašné, nepochopiteľné. Nech už to urobil ktokoľvek, dúfam, že bude spravodlivo potrestaný,“ napísala Lenka. „Dúfam, že sa podarí vypátrať páchateľa. Toto normálny človek nikdy nespraví,“ reagoval Juraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia