Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 23:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bol to ofsajd! Guardiola skákal po plafón, ale postupový gól Manchestru City napriek tomu neplatil

ŠPORT LIGA MAJSTROV MANCHESTER CITY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Manchester City prežil infarktový záver so smutným koncom.

Štvrťfinálový súboj Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Tottenhamom priniesol infarktový záver. Keď to už vyzeralo, že Tottenham v nadstavenom čase udrží postup vo svojich rukách, hráči City sa dostali k lopte, spracoval ju Aguero, prihral Sterlingovi, ktorý zasekol obrancu a poslal ju do sieti londýnskeho celku.

Pep Guardiola na postrannej čiare skákal od radosti po plafón a z celého srdca sa tešil, lenže rozhodcovia gól napokon neuznali. Dôvod? Ofsajd Aguera, ktorého do šance poslala lopta odrazená od nohy Bernarda Silvu, čím argentínskeho útočníka vystavila tesnému, ale predsa len ofsajdovému postaveniu.

Rozhodcovia preto urobili správne rozhodnutie, keď gól neuznali, a Manchester City si za svoj neúspech nanešťastie môže sám. Na nastrieľanie potrebného počtu gólov na postup mali koniec koncov rovnaké množstvo času ako Tottenham.

Domov
Zdieľať
Diskusia