Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Milionár chce na súkromnom ostrove uskutočniť 3-dňový akčný turnaj v štýle Fortnite, kde si zabojuje 100 ľudí

Milionár chce na súkromnom ostrove uskutočniť 3-dňový akčný turnaj v štýle Fortnite, kde si zabojuje 100 ľudí
Zdroj: Epic Games
TECH
Uložiť Uložené

Víťazná suma je veľmi motivujúca.

Ak máš dobré skúsenosti s usporadúvaním rôznych udalostí s veľkým počtom aktérov, práve teba hľadá bláznivý milionár, ktorý by chcel na súkromnom ostrove odpáliť skutočne zaujímavú akciu. Tá by sa mala inšpirovať battle royale hrami, akou je napríklad slávny Fortnite.

Portál HushHush publikoval správu, v ktorej prezradil, že anonymný milionár túži usporiadať skutočný Battle Royale súboj medzi 100 hráčmi s airsoftovými zbraňami. Bojovať by sa malo 3 dni – presnejšie 12 hodín denne, po ktorých by si mohli účastníci oddýchnúť a načerpať nové sily. Víťaz súboja by si nakoniec odniesol 100 000 £ (zhruba 116 000 €).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fortnite Pro | Content Creator (@ttv_cobalt),

Do projektu sa nemusíš zapojiť len ako hráč, ale taktiež formou prípravy samotnej udalosti. Člen realizačného tímu bude po podpísaní zmluvy a 6 týždňoch práce vyplatený sumou 45 000 £ (52 000 €) Pokiaľ si na niečo podobného trúfaš, neváhaj sa zaregistrovať na tejto stránke.

Súťažiaci sa ďalej údajne nemusia báť ani o stravu a ubytovanie, ktoré uhradí spomínaný milionár. Pri súboji s ostatnými ale rozhodne pocítia bolesť, pretože medzi požiadavky anonymného milionára patrí aj na dotyk citlivé brnenie. Ak reálny Royale Battle prebehne úspešne, udalosť by sa mala opakovať aj ďalším rokom.

Anketa:
Dal by si sa na niečo podobného?
Áno, ako hráč
Áno, ako člen realizačného tímu
Nie
Áno, ako hráč
58 %
1089 Hlasov
Áno, ako člen realizačného tímu
32 %
589 Hlasov
Nie
10 %
189 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia