Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2019, 8:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

5. sériu Better Call Saul neuvidíme skôr než v roku 2020. Tvorcovia dbajú na kvalitu a nechcú sa ponáhľať

5. sériu Better Call Saul neuvidíme skôr než v roku 2020. Tvorcovia dbajú na kvalitu a nechcú sa ponáhľať
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY BETTER CALL SAUL
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si na jeden z najlepších seriálov súčasnosti počkajú o čosi dlhšie.

Seriálový spin-off Breaking Bad s názvom Better Call Saul patrí bezpochyby k tým najlepším seriálom súčasnosti. Koniec koncov, 4. sérii sme v recenzii udelili nadšených desať bodov z desiatich. A hoci sa na ďalšie dobrodružstvá charizmatického právnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk) už nesmierne tešíme, budeme si musieť počkať o čosi dlhšie.

Ako sa totiž v nedávnom rozhovore vyjadrila prezidentka stanice AMC Networks Sarah Barnett, 5. sériu neuvidíme skôr než v roku 2020. Barnett tiež dodala, že uponáhľanie výroby by sa mohlo negatívne prejaviť na výslednej kvalite, a to rozhodne nechce. Na jednej strane je smútok fanúšikov z dlhšej prestávky pochopiteľný, no treba sa na to pozrieť aj z iného uhla.

Tvorca seriálu Vince Gilligan je známy vďaka svojmu starostlivému plánovaniu a vytváraniu skvelých príbehov, takže dať mu dostatok času je to najrozumnejšie, čo stanica AMC mohla urobiť. A pri pohľade na obrovský úspech prvých štyroch sérií to platí dvojnásobne. Navyše, Gilligan má momentálne plné ruky práce aj s prípravou Breaking Bad filmu, ktorý by sa mal točiť okolo postavy Jesseho Pinkmana (Aaron Paul).

Better Call Saul
Better Call Saul Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia