Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 21:57
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Beyoncé sa upísala značke adidas, plánuje gigantickú spoluprácu

MÓDA ADIDAS BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Pôjde o vlastnú divíziu, v rámci ktorej má hlavné slovo práve slávna speváčka.

Snáď najslávnejšia speváčka na svete Beyoncé oznámila spoluprácu s adidas. V žiadnom prípade však neočakávaj miniatúrnu kolekciu s niekoľkými kúskami, Bey plánuje gigantickú značku. V rámci spolupráce oživí svoju niekdajšiu značku Ivy Park. V podstate pôjde o niečo ako Yeezy alebo Y-3.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Značku Ivy Park v minulosti viedla s britským podnikateľom Philipom Greenom, ktorý spoluvlastní obľúbené značky predajcov rýchlej módy Topshop a Topman. Spoluprácu rozviazala po obvineniach a zo sexuálneho obťažovania a rasového zneužívania, ktorého sa mal Green dopúšťať. Značky sa vzdala a v minulom roku ju od neho odkúpila.

beyonce je u adidas
beyonce je u adidas Zdroj: Ivy Park

Na adresu spoločnej divízie s adidas dodáva: „Je to moja životná spolupráca. adidas má obrovské úspechy v posúvaní kreatívnych hraníc. Zdieľame rovnakú filozofiu, kladieme kreativitu, rast a sociálnu zodpovednosť do popredia podnikania.“ 

Spoločne s adidas budú pracovať na jedinečnom, ​​dobre riadenom programe zameranom na posilnenie a vytvorenie pôdy pre ďalšiu generáciu športovcov, umelcov a návrhárov. Bude Ivy Park konkurenciou Rihanninej značky Fenty, s ktorou spolupracuje s Puma?

Domov
Zdieľať
Diskusia