Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladíci na vegánskom proteste ujedali zo surovej pečene. Takéto reakcie zo strany mäsožravcov sa stupňujú

ZAUJÍMAVOSTI PROTEST
Uložiť Uložené

Vegáni protestujú, mäsožravci zase čoraz aktívnejšie protestujú proti nim.

V posledných dňoch sa na sociálnych sieťach šíria videá z viacerých svetových krajín, kde sa vegáni rozhodli protestovať či užiť si vegánsky festival jedla. Každá reakcia však vytvára reakciu, a preto jeden youtuber menom Sv3rige začal intenzívne mobilizovať svojich fanúšikov, aby proti vegánom protestovali.

Zatiaľ čo vegáni chcú verejnosť upozorňovať na to, že by sme nemali vo veľkom zabíjať zvieratá a radšej zvoliť humánnejšiu alternatívu našich jedálničkov, títo protestujúci argumentujú podvýživou.

Odporúčané
Muž jedol surovú mŕtvu veveričku na vegánskom festivale. Policajti ho kvôli tomu zatkli Muž jedol surovú mŕtvu veveričku na vegánskom festivale. Policajti ho kvôli tomu zatkli 1. apríla 2019, 14:35

Vraj tvojmu telu nedokážeš dopriať potrebné živiny a vitamíny, keď sa stravuješ ako vegán. Na prvý pohľad teda protesty vyzerajú ako eventy so správnou myšlienkou, ale opak je skôr pravdou. Sv3rige sa zrejme len snaží zviditeľniť, s čím mu začali pomáhať aj cudzí ľudia s podobnými názormi.

Medzi protestmi so živou hlavou prasaťa a mŕtvou veveričkou trochu zaniklo video z austrálskeho Melbourne. Dvaja mladíci si tam vyhliadli protest vegánov, ktorí postávali na kraji chodníka a na obrazovkách prehrávali zábery z bitúnkov, ako prebieha spracovanie mäsa. Nejde o nič príjemné, lenže na miesto nabehli dvaja muži a začali ujedať z obrovskej surovej zvieracej pečene. 


Sv3rige pritom množstvo ľudí svojimi odvážnymi krokmi viac znechutil ako povzbudil k jedeniu mäsa. Skončil dokonca v putách a policajnej cele, čo zachytil v rozsiahlom videu z protestu na vegánskom festivale v Londýne. 

Mimochodom, naša Deniska si nedávno vyskúšala mesačnú vegánsku kúru, takže keby ťa zaujímalo, ako vyzerá takáto radikálna zmena jedálnička, klikaj na tento odkaz.

Odporúčané
Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? 4. apríla 2019, 14:29
Domov
Zdieľať
Diskusia