Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 13:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Svet sa už nevie dočkať 3. série Stranger Things. Trailer je najsledovanejším videom celého Netflixu

Svet sa už nevie dočkať 3. série Stranger Things. Trailer je najsledovanejším videom celého Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Debutová ukážka zaznamenala už viac než 22 miliónov videní.

Nedávna oficiálna ukážka z očakávanej tretej série hitu Stranger Things dorazila ako blesk z jasného neba, no o to viac sme si ju užili. Nové zábery opäť sršali skvelou osemdesiatkovou atmosférou, výbornou chémiou medzi našimi obľúbenými hrdinami a odhalili aj niekoľko odkazov, ktorých ani tentokrát určite nebude málo.

Ako však hlásia zahraničné médiá, trailer od svojho zverejnenia zaznamenal viac než 22 miliónov videní, čo z neho robí vôbec najsledovanejšiu ukážku Netflixu na YouTube. Zdá sa teda, že na nadchádzajúcu 3. sériu už netrpezlivo čaká mnoho fanúšikov po celom svete. Dúfame teda, že si pre nás tvorcovia aj tentokrát pripravili ďalší parádny zážitok.

Za réžiou jednotlivých epizód znova stoja bratia Matt a Ross Dufferovci spoločne so Shawnom Levym. Všetky epizódy 3. série budú na Netflixe sprístupnené 4. júla (červenec) 2019 a pre viac informácií o príbehu či obsadení klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia