Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2019, 17:49
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aj ZSSK môže vypraviť techno vlak. Párty v našich vozňoch by bola poriadne horúca

ZAUJÍMAVOSTI ZSSK
Uložiť Uložené

Párty v slovenskom vlaku môže byť fantastickým zážitkom.

Prednedávnom svet pobavila informácia o techno párty na palube nemeckého vlaku, ktorý brázdil malebnou bavorskou krajinou sedem hodín. Vlak bol rozdelený na niekoľko častí, pričom nechýbali live DJs, fajčiarske zóny, oddychové zóny či divoký dancefloor.

Celá akcia prebehla minulý víkend a keďže mala veľký úspech, spýtali sme sa Železničnej spoločnosti Slovensko, či by si podobný event vedeli predstaviť aj u nás. A odpoveď ťa prekvapí, pretože ZSSK sa techno vlaku nebráni.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zssk_official (@zssk_official),

"ZSSK má na akcie takéhoto charakteru k dispozícii spoločenský párty vozeň," vyjadril sa hovorca ZSSK Tomáš Kováč. Ten slúži na firemné teambuildingy, ochutnávky, akcie a tiež večierky či parties. 

Techno párty by sa podľa hovorcu hodila do špeciálneho vlaku, kde by mohli byť radené aj staršie vozne v kombinácii s plne vybaveným párty vozňom. V špeciálnom vozni sa nachádza televízor, mixpult, mikrofón či špeciálne osvetlenie a na techno párty je ho možné aj individuálne prispôsobiť. ZSSK sa teda podobným akciám nebráni – stačí nájsť len správneho záujemcu, ktorý si vlak či vozeň prenajme – a na koľajniciach môžeš zažiť všelijaké šialené akcie.

Späť
Zdieľať
Diskusia