Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2012 o 10:30
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

DJ Drama feat. Waka Flocka Flame, Tyler The Creator, D Bo - Imma Hater

HUDBA
Uložiť Uložené

Ak sa chceš naladiť na dnešok s trackom plným energie, máme tu skladbu od DJa Dramu plný hejtu, Imma Hater. Nájdeš ju na jeho pripravovanom albume Quality Street Music.

DJ Drama feat. Waka Flocka Flame, Tyler The Creator, D Bo - Imma Hater

Ak sa chceš naladiť na dnešok s trackom plným energie, máme tu skladbu od DJa Dramu plný hejtu, Imma Hater. Nájdeš ju na jeho pripravovanom albume Quality Street Music. Aj keď po kliknutí na play, dostaneš spŕšku negatívnej energie, skladba si ide "hard as a mofo". Celkom zaujímavo vyzerá v názve tracku featuring od dvojice Tyler, The Creator a Waka Flocka Flame, ktorých symbióza je celkom zaujímavá, no track by mohol Tyler povzniesť na vyšší level, keby sa troška viac posnažil.

No ale výsledok nie je vôbec zlý, svoju časť si odprezentoval aj rapper menom D Bo, ale asi sa nebude jednať o nemeckého rapera a producenta, ktorý spolupracoval s Bushidom. Tak a teraz si môžete z chuti zahejtovať!

DJ Drama feat. Waka Flocka Flame, Tyler The Creator, D Bo - Imma Hater

Domov
Zdieľať
Diskusia