Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2019, 17:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Johnny Depp mal súdu odovzdať takmer 90 nahrávok, na ktorých ho ex-manželka Amber Heard fyzicky napadla

Johnny Depp mal súdu odovzdať takmer 90 nahrávok, na ktorých ho ex-manželka Amber Heard fyzicky napadla
Zdroj: FilmDistrict
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Zdá sa, že slávny herec si dal so zbieraním dôkazov poriadne záležať.

Ako sme ťa informovali už začiatkom tohto mesiaca, súdne ťahanice bývalých manželov Johnnyho Deppa a krásky Amber Heard ešte stále nemajú konca. Herec svoju bývalú partnerku nedávno zažaloval o 50 miliónov dolárov za ohováranie, pričom v odôvodnení poukázal na článok od The Washington Post, kde Heard svojho ex-manžela nepriamo (nespomenula jeho meno) obvinila z domáceho násilia.

Depp ale tvrdí, že si herečka napadnutie vymyslela, kvôli čomu následne prišiel o úlohu v nových Pirátoch Karibiku. A aby toho nebolo málo, tak on z domáceho násilia obvinil ju. Zdá sa však, že svoje tvrdenia o tom, ako ho Heard viackrát napadla, teraz dokázal zbierkou záznamov. Depp sa totiž nechal počuť, že súdu predložil až 87 video dôkazov, ktoré by mali podporiť jeho verziu.

Slávny herec navyše prezradil, že obvinenia zo strany Heard boli okrem vyššie spomínaných videí presvedčivo vyvrátené aj dvomi rozdielnymi príslušníkmi polície a niekoľkými svedkami neutrálnej tretej strany. Či ale dá súd za pravdu nakoniec Deppovi, na to si ešte budeme musieť počkať. Pre viac informácií o tomto spore klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia