Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 16:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Futbalista v Turecku dorezal protihráčov žiletkou. Prepašoval ju na ihrisko a začal útočiť

ŠPORT FUTBAL TURECKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V nižšej tureckej lige sa odohral neuveriteľný prípad.

V zápase tretej najvyššej tureckej futbalovej súťaže sa odohral zvláštny incident. Stretli sa v ňom Amedspor a Sakaryaspor, pričom hráč Mansur Çalar na ihrisko zo šatne prepašoval žiletku. Nezostalo len pri tom.

Keď sa zápas začal, Mansur sa z času na čas nenápadne približoval ku svojim protihráčom a viacerých z nich žiletkou porezal. Z nepochopiteľných dôvodov si rozhodca takéto správanie nevšimol, a tak hráč ani nebol poriadne potrestaný.

Našťastie, televízny záznam hráča usvedčil a veľavravné boli hlavne fotografie zo šatne protihráčov, ktorých Mansur napadol. Keď ich nenápadne dorezal žiletkou, akoby si na trávniku ani útoky nevšimli, pretože boli také nenápadné, ale po zápase zverejnili zábery dorezanej tváre, ruky aj krku.

Zatiaľ nevedno, ako bude Mansur potrestaný, ale takéto konanie presahuje hranice futbalu a malo by byť zhodnotené podľa platných zákonov.

Domov
Zdieľať
Diskusia