Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 9:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tublatanka zabáva Slovákov chabým playbackom na otvorení nového štadiónu Slovana

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Legendárna slovenská kapela prišla otvoriť nový štadión.

V nedeľu 3. marca oslavoval futbalový Slovan Bratislava veľký návrat na svoj milovaný štadión. Tehelné pole opäť otvorilo svoje brány a v derby proti Spartaku Trnava privítalo cez 22-tisíc fanúšikov, ktorí si prišli vykričať hlasivky, aby svojich hráčov posunuli k víťazstvu. Víťazstvom Slovana sa napokon zápas skončil, keď klub z hlavného mesta triumfoval 2:0. 

Väčšiu pozornosť však pútal sprievodný program, ktorý si pre svojich fanúšikov klub pripravil. Pred zápasom zabávala ľudí dychovka, okolo štadióna pobehoval anketár Sajfa, šou moderoval Slavo Jurko a odpáliť pamätné otvorenie nového štadióna prišla legendárna kapela Tublatanka na čele s Maťom Ďurindom.

Nanešťastie, chalani zrejme neboli dostatočne zosynchronizovaný, pretože aj keď hrali na playback, Ďurinda vôbec nestíhal otvárať ústa tak, aby mu playback a spev sedeli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia