Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2019, 7:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine bude ešte 10 mesiacov čakať na finálny verdikt súdu, počas ktorých sa pravdepodobne dozvieme veľa detailov z jeho života.

Všetko dôležité týkajúce sa Tekashiho života sme už hrnuli vo veľmi podrobnom článku, ktorý mapuje jeho kariéru od prvej slohy na albume Haha Crew až po predpokladaný definitívny koniec. Od jeho novembrového uväznenia federálnou políciou sa toho udialo veľa, no to najpodstatnejšie ešte len príde. 

24. januára 2020 by sa mal dozvedieť finálny verdikt súdu, ale už teraz vieme, že prokuratúra navrhuje zbavenie viny vo všetkých obvineniach. 6ix9ine totiž pomáha objasniť všetky prípady spojené s nebezpečným gangom Nine Trey, čo by mohlo pomôcť k jeho kompletnej eliminácii.

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28

Okolo Tekashiho prípadného prepustenia na slobodu sa vynára hneď niekoľko nezdopovedaných otázok spojených v prvom rade s jeho bezpečnosťou. A, samozrejme, bezpečnosťou jeho blízkych. Udavačstvo, ktoré aktuálne rozbehol, sa totiž v nebezpečných skupinách trestá jediným spôsobom, a tak podľa všetkého prichádza do úvahy program na ochranu svedkov

Verejnosť tento prípad intenzívne sleduje a všetko pomáha objasňovať už aj blízka rodina dúhového rapera. Naplno sa rozbehla aj matka Tekashiho dcérky Sara, ktorú si na rozhovor pozval DJ Vlad. Ten je však podstatne viac známy ako novinár a má na konte aj množstvo rozhovorov s osobnosťami.

Každé interview vydáva po krátkych častiach, aby nazbieral násobne viac pozretí, čo je na jednej strane pochopiteľné, na druhej si musíme na kompletný rozhovor ešte chvíľu počkať. Zatiaľ je vonku trinásť 5 až 12-minútových dielov a keď uzrú svetlo sveta všetky, určite prichystáme aj dlhý článok, kde si zhrnieme najzásadnejšie poznatky týkajúce sa Tekashiho života aj uväznenia. 

6ix9ine, Sara Molina a ich dcérka 

Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze
Zdroj: consequenceofsound.net/2019/02/tekashi-6ix9ine-accused-of-assaulting-mother-of-his-child-report/

Sara od prvého dielu hovorila napríklad aj o platení za streľbu na Chief Keefa, detailoch útoku na reštauráciu, návšteve federálov v ich spoločnom dome, minuloročnom únose a mnohom ďalšom. Rozhovorila sa aj o tom, že bol 6ix9ine voči nej násilný, fyzicky jej ubližoval a keď chcela volať políciu, ponúkal jej peniaze. 

Zatiaľ posledný trinásty diel sa venuje Tekashiho mentálnej sile, na ktorej do veľkej miery podľa všetkého úspech postavil. Sara sa vyjadrila, že je ako „culture vulture“, čo v preklade znamená, že chcel na kultúre parazitovať a dokázal sa veľmi dobre prispôsobiť tomu, aby mu to bez problémov vyšlo. 

Najdôležitejšie výroky z 13. dielu rozhovoru od Sary:

 „He's like a culture vulture, he can adapt to anything.“

 

„I feel like in a way these grown men were manipulated by this little rainbow haired kid.“

 

„Money and fame will make people do a lot of things.“

 

„I was manipulated... He's a narcissist, I'm telling you that now. He's very smart, I give him that. If I can give Danny redit for anything... His brain works in an evil way but it's smart.“

 

Vysvetlila tiež, že 6ix9ine nebol v žiadnom prípade zločineckou skupinou Nine Trey manipulovaný. Práve naopak, má pocit, že nízky chalan s dúhovými vlasmi si dokázal podmaniť dospelých mužov vo svojom okolí. Priznala tiež, že veľkú rolu v jeho motivácii hrali peniaze a sláva.

Zopár jej výrokov bolo v skutočnosti veľmi odvážnych a ak ovládaš angličtinu, určite veľmi dobre pochopíš ich význam. A ak náhodou nie, Sara otvorene hovorí o tom, že Tekashi je veľmi inteligentný, no jeho mozog funguje zlým smerom. 

Samozrejme, je v záujme Sary vytiahnuť na Daniela čo najviac negatívnych súvislostí a musíme rátať aj s tým, že možno nie vždy hovorí pravdu, prípade ju poupravuje. Veľa jej slov sa však naozaj dá preveriť s ľuďmi, ktorí sú do situácií zapojení, a tak budeme zvedaví na ďalšie reakcie. 

Na záver ešte raz pripomíname, že po vypustení všetkých dielov pripravíme článok, v ktorom zhrnieme všetko dôležité, takže ti nič neujde aj v prípade, že nemáš ideálnu angličtinu.

Anketa:
Veríš slovám matky Tekashiho dcéry?
Áno
Nie
Áno
50 %
628 Hlasov
Nie
50 %
619 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia