Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 13:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Autoškola u divákov pohorela. V programe ju nahradia Susedia

Autoškola u divákov pohorela. V programe ju nahradia Susedia
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY JÁN KOLENÍK
Uložiť Uložené

Divácky záujem nepritiahli ani známe tváre.

Pri prvotných dojmoch z úvodnej epizódy Autoškoly som poznamenal, že bude zaujímavé pozorovať vývoj sledovanosti seriálu, pretože projekt nemal mladých divákov čím zaujať, pričom pre staršie ročníky bola ihneď prvá epizóda pomerne odviazaná (niekoľko vulgarizmov, paródia na Terminátora a podobne).

Ako sa po približne troch mesiacoch vysielania Autoškoly ukázalo, s diváckym záujmom to išlo od debutovej časti dole vodou. Nová séria Autoškoly je preto aktuálne nepravdepodobná.

Ďalší týždeň ju už ale nahradí známy seriál Susedia, ktorý si aj po viacerých sériách udržuje divácku pozornosť. V minulom roku sa mimochodom popri Oteckoch stal najsledovanejším slovenským seriálom

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Natáčanie #dankowolczko #jankolenik

Príspevok, ktorý zdieľa Autoškola Official (@autoskola.official),

Susedia budú ďalej podporení príchodom druhej série komediálneho projektu Kuchyňa a 28. februára na obrazovkách TV Markíza uvidíš aj novú sériu Hornej Dolnej. Okrem toho už Markíza od minulého piatka vysiela serialovú verziu známej komédie Kameňák.

Konkurenčná TV JOJ príde v marci k divákom s 3. sériou Prázdnin a mimo nej si budú môcť Slováci v našej televízii pozrieť novodobý český fenomén Most!. Ten u bratov z Česka premiéroval 7. januára 2019, pričom odozva na jeho kvality bola viac než pozitívna. Viac o seriáli ti rozpovie náš kolega.

Anketa:
Bude ti Autoškola chýbať?
Áno
Nie
Áno
24 %
79 Hlasov
Nie
76 %
253 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia