Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 9:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rapera Tygu vyhodili z narodeninovej párty Floyda Mayweathera. Skúšal vytiahnuť zbraň ochrankárovi

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Potýčku sa podarilo zachytiť na videu.

Americký raper Tyga kedysi tvoril pár s Kylie Jenner, najnovšie sa však ocitol v situácii, keď ho ochrankári museli vyhodiť z narodeninovej párty Floyda Mayweathera. Boxer v Hollywoode oslavoval svoje 42. narodeniny, a tak na večierku nemohla chýbať tamojšia smotánka šoubiznisu.

Na oslave sa objavil aj Tyga, lenže vnútri sa s niekým nezhodol. Kým sa obidve skupiny iba urážali, ochrankári situáciu upokojovali, ale keď začala strkanica, rýchlo zakročili radikálne. Rapera museli z klubu vyhodiť na ulicu. Pred klubom šarvátka pokračovala. Tyga sa snažil zareagovať a zrejme chcel doriešiť svoj konflikt, lenže dnu sa už nedostal.

Namiesto toho sa viackrát pokúsil vytiahnuť zbraň svojho vlastného ochrankára, ktorú chcel zrejme použiť na zastrašenie druhej strany. Zatiaľ nie je jasné, prečo konflikt v klube začal a akú úlohu v ňom Tyga zohrával, ale na Mayweatherove narodeniny bude očividne dlho spomínať.

Keď ho aj samotný celebritný paparazzi za kamerou upokojoval, aby myslel na svoje deti, že žiadny takýto konflikt nestojí za problémy so zákonom, Tyga nereagoval. Napokon so svojou partiou z miesta odišli. Kalifornská polícia oznámila, že v súvislosti s incidentom neregistruje žiadne sťažnosti, a tak pravdepodobne horúce hlavy onedlho vychladli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia