Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2019, 21:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Ego pózujú na fotkách najlepšie, Nicki Minaj zrušila koncert. Aj taký bol uplynulý týždeň na Slovensku

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Filip a Šajmo ťa prevedú najnovšími Freshnews, v ktorých sa dozvieš aj to, koho by chceli známi raperi vidieť ako headlinera Hip Hop žije 2019.

Aj keď si počas posledných pár desiatok hodín pre seba pozornosť ukradla Nicki Minaj, jej zrušený koncert v Bratislave nebol jedinou dôležitou udalosťou za uplynulých pár dní. No je treba uznať, že veľmi dlho nebola téma, ktorá by Slovákov takto spojila. Úplnú pravdu zatiaľ nepoznáme, viac by mohli prezradiť nasledujúce koncerty. 

V hudbe to žilo aj vďaka Ariane Grande, Lady Gaga či Karlovi. Moderátori Šajmo a Filip si pripomenuli aj smrť módneho návrhára Karla Lagerfelda a filmové či technologické novinky. Do pozornosti dávame aj výber outfitov z koncertu Tommyho Casha, ktorý by mohol niektorým Slovákom výstrednosť naozaj závidieť. 

V úplnom závere ešte nájdeš krátku reportáž z našej návštevy fotenia v štúdiu H16, kde slovenská scéna pózovala pred objektívom Matúša Zeťáka, aby mohli vzniknúť nové plagáty na Hip Hop Žije 2019. Osťa, Otisa, Pil C-ho či Mária Biháryho sme sa pýtali, kto je podľa nich najviac fotogenický a akého headlinera by chceli na festivale vidieť, keby mali neobmedzené možnosti a rozpočet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia