Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019, 10:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije oznamuje prvé zahraničné mená. Na Slovensko zavíta duo M.O.P.

HUDBA
Uložiť Uložené

Hip Hop Žije 2019 bude už tradične otvárať festivalové leto pre fanúšikov rapu a organizátori začínajú postupne odhaľovať line up.

Pre slovenských fanúšikov rapu je festival Hip Hop Žije opodstatneným sviatkom, ktorý zároveň otvára sezónu udalostí pod holým nebom. Tak ako každý ročník, aj pre 2019 platí, že sa môžeme tešiť na bohatý line up pozostávajúci z drvivej väčšiny slovenských a českých interpretov, ktorých však určite doplní aj zopár zahraničných mien. 

V minulých rokoch sa organizátorom viackrát podaril zaujímavý úlovok na pozícii headlinera a budeme veľmi zvedaví, v akých vodách zalovia tento rok. Ešte predtým, ako sa dozvieme meno skutočnej hlavnej hviezdy, prichádza informácia, že prvé zahraničné meno je M.O.P. z New Yorku. 

Hip Hop Žije oznamuje prvé zahraničné mená. Na Slovensko zavíta duo M.O.P.

Toto duo začalo tvoriť ešte v minulom tisícročí a má na konte hneď viacero ikonických hitov, ktoré budeš mať možnosť počuť naživo. Zopár rokov boli dokonca aj členmi G-Unit, nakoniec sa však kreatívne nezhodli so zvyškom a tvorili sólovo. 

V dohľadnej dobe by sme sa mali dočkať aj toho najväčšieho mena, no zatiaľ môžeš len tipovať, prípadne v komentároch prezradiť svoje prianie. Bratislavské Hip Hop Žije sa bude konať 28. - 30. júna a do pozornosti ešte dávame možnosť zakúpiť si lístok v predpredaji na oficiálnej stránke

 

Domov
Zdieľať
Diskusia