Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2019, 16:03
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Drahé páperové bundy či luxusná obuv. Známe slovenské a české tváre si módu užívajú plnými dúškami

Drahé páperové bundy či luxusná obuv. Známe slovenské a české tváre si módu užívajú plnými dúškami
Zdroj: @pauliegarand / @michaelakocianova
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Zimné obdobie ešte ani zďaleka nepovedalo svoje posledné slovo, a tak sleduj inšpiratívne outfity známych tvári z našich končín.

Časy, kedy bola móda na Slovensku, respektíve v Českej republike spoločenským tabu, sú už dávno preč a známe tváre sa doslova predbiehajú v tom, kto vytiahne zo šatníka zaujímavejší kúsok.

Značná časť našej redakcie rieši obliekanie na dennej báze, a preto nám nedá neprinášať pravidelné súhrny outfitov v podaní ľudí, ako je napríklad Rytmus, Leoš Mareš, Dominika Cibulková alebo Yzomandias. Naposledy sme tak urobili v priebehu decembra, a tak nastáva ten správny čas na pokračovanie.

Na fotografiách nižšie si opäť prídu na svoje všetci milovníci high fashion, ale taktiež streetwearu, keďže trend ich vzájomnej fúzie neobchádza ani naše milované končiny. Koniec koncov, radšej sa o tom presvedč na vlastné oči.


Kráľom high fashion v rámci Českej a Slovenskej republiky je bez najmenších pochýb Yzomandias, ktorý všetkému dodáva ten pravý punc ulice. Tentokrát doplnil tenisky Triple S od Balenciaga a tepláky Burberry o masívnu bundu značky BAPE. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Topmodelka Michaela Kocianová vyzerá fantasticky stále a vo všetkom, o čom ťa presvedčí aj nasledujúci záber. Rodáčka z Trenčína vsadila na hru s modrými odtieňmi a vyplatilo sa, keďže bunda Alexander Wang dokonale pasuje k topu Zara a nohaviciam Isabel Marant. Slnečné okuliare pochádzajú z dielní francúzského módneho domu Dior.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova) on

Monika Marešová si so zimy ťažkú hlavu nerobí a prečo by aj, keď vo svojom šatníku ukrýva danú bundu Valentino? Celobiele tenisky pochádzajú spod rúk pracovníkov N°21 (numeroventuno).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Značka športového vybavenia The North Face má v srdiečku Palieho Garanda svoje čestné miesto už niekoľko rokov a kolaborácii so Supreme tak jednoducho nemohol odolať.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

Pravú dámsku eleganciu ti predvedie Barbora Franeková, ktorá žije módou prakticky 24 hodín celých 7 dni v týždni vďaka vedeniu magazínu TOP Fashion.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova) on

Dalyb niekoľko dní strávil  v Spojených štátoch, kde vznikla aj daná fotografia. Na sebe má už klasicky kuklu Carhartt, denimovú bundu Balenciaga, top Supreme,  nohavice Off-White a tenisky Air Jordan 1.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Domov
Zdieľať
Diskusia