Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel je v novom traileri najsilnejšia Avengerka. Komiksovka bude plná humoru, akcie a vesmírnych trikov

Captain Marvel je v novom traileri najsilnejšia Avengerka. Komiksovka bude plná humoru, akcie a vesmírnych trikov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra očakávanej sólovky s Carol Danvers dorazí už o mesiac aj niekoľko dní.

Premiéra prvej tohtoročnej komiksovky zo sveta MCU sa už nezadržateľne blíži, čomu jasne nasvedčuje aj vrcholiaca reklamná kampaň. Sólovka Captain Marvel sa ukázala aj a Super Bowl, no a ponúkla aj dvojicu krátkych ukážok spoločne s niekoľkými novými obrázkami. Poďme teda hneď na to.

Ako si mohol vidieť, vyššie priložený klip sa sústreďuje na akčnú vlakovú sekvenciu, ktorá nám bola poodhalená už v predošlých traileroch. Tentokrát z nej však vidíme ešte o čosi viac, pričom okrem samotnej Carol Danvers (Brie Larson) sa mihnú aj Nick Fury (Samuel L. Jackson) a Phil Coulson (Clark Gregg). Následný televízny spot a Super Bowl spot sú potom už iba klasickým mixom nejakých videných, ale aj doposiaľ neodhalených momentov.

Premiéra snímky Captain Marvel je u nás naplánovaná na 7. marca (březen) 2019 a pokiaľ sa chceš dozvedieť viac o samotnom príbehu, hereckom obsadení či rôznych špekuláciách, vstúp do tohto vlákna. V závere si určite nezabudni vychutnať ani sľubované obrázky.

Domov
Zdieľať
Diskusia