Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladík si na samoobslužnej pokladni kúpil PS4 za 9,29 €. Nablokoval ho ako ovocie a zeleninu

TECH
Uložiť Uložené

Prvýkrát mu to prešlo, potom ho chytili policajti.

Aj keď by si mal byť v živote stále čestný a spravodlivý, možno si už niekedy vyskúšal okabátiť samoobslužnú pokladňu. Funguje síce na tom princípe, že váha tvojho nákupu sa musí zhodovať s váhou toho, čo si nablokoval, ale ak vieš ako na to, môžeš si domov odniesť nové Playstation 4 len za 9,29 €.

Husársky kúsok sa podaril mladému 19-ročného tínedžerovi z Francúzska, ktorý si vraj takto chcel privyrobiť na cestu do svojho domovského mesta Nice. V obchode prišiel k sekcii s ovocím a zeleninou, navážil si približnú hmotnosť, ale k pokladni potom zašiel so škatuľou od Playstation 4.

Muž si na samoobslužnej pokladni kúpil Playstation 4 za 9 €. Nablokoval ho ako ovocie
Muž si na samoobslužnej pokladni kúpil Playstation 4 za 9 €. Nablokoval ho ako ovocie Zdroj: UploadVR

Pri nej nablokoval všetky zeleninové a ovocné položky, zaplatil 9,29 € a spokojne odišiel preč. Nikto si najskôr nič nevšimol, ale nákup bol onedlho podozrivý, a tak sa pustili do pátrania policajti.

Mladíka zadržali a zistili, že si rovnakým spôsobom konzolu zadovážil už deň predtým, pričom ju stihol predať za 100 €. Síce ju predal poriadne pod cenu, ale údajne šetril na spomínaný lístok, a tak mu to mohlo byť jedno. Druhá konzola už však skončila v rukách polície a mladík bol obvinený. Odsúdili ho na štyri mesiace vo väzení podmienečne.

Domov
Zdieľať
Diskusia