Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2019, 11:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajt zabil svoju kolegyňu pri hraní ruskej rulety. Vražednú hru skúšal, keď bol v službe

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zbytočnú smrť mladej policajtky budú vyšetrovať.

Do bubienku revolveru vložíš len jeden náboj, zatvoríš ho a potom si ho priložíš ku hlave. O ruskej rulete sa toho popísalo už mnoho, najčastejšie by si ju mohol vidieť vo filmoch, kde vyzerá dramaticky a väčšinou z nej vychádzajú hlavní hrdinovia bez ujmy na zdraví.

Avšak, na hranie vražednej hry doplatila mladá policajtka z amerického mesta St. Louis. Iba 24-ročná Katlyn Alix trávila svoj voľný čas s dvomi kolegami na byte, keď jej a Nathanielovi Hendrenovi napadlo, že by si mohli zahrať práve ruskú ruletu.

Policajt zabil svoju kolegyňu pri hraní ruskej rulety. Vražednú hru skúšal, keď bol v službe
Zdroj: St. Louis Police Deparment

Vytiahli preto revolver, vyprázdnili bubienok, nechali v ňom len jeden náboj a zatočili ho. Hendren mal potom namieriť zbraň preč od mladej ženy a stlačiť spúšť, lenže revolver nevystrelil. Do rúk si ho preto vzala Alix, namierila ho na kolegu a stlačila spúšť, ale zbraň opäť nevystrelila. Keď ju potom na kolegyňu namieril Hendren, revolver vystrelil a trafil ju do hrude.

Druhý kolega, ktorý bol v tej chvíli na odchode a započul len výstrel, okamžite pribehol naspäť a spoločnými silami Alix odviezli do nemocnice. Lekári jej už nedokázali pomôcť.

Obaja policajti boli v tom čase v službe, zatiaľ čo Alix mala voľno. Zatiaľ nevedno, prečo sa stretli v byte jedného z mužov a popri službe ešte aj skúšali vražednú hru, ale Hendren už bol obvinený z neúmyselného zabitia a na krk mu možno prischne aj obvinenie z ozbrojeného trestného činu.

Zbytočná smrť mladej policajtky, ktorá bola vydatá a dokonca v minulosti absolvovala aj službu v americkej armáde, tak zostáva zahalená tajomstvom a všetko sa vyjasní až po tom, čo miestny policajný zbor ukončí vyšetrovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia