Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2019, 18:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Matthew McConaughey a Snoop Dogg sú večne zhúlení, užívajú si krásne ženy a letia so zdrogovaným slepým pilotom

Matthew McConaughey a Snoop Dogg sú večne zhúlení, užívajú si krásne ženy a letia so zdrogovaným slepým pilotom
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do role bláznivého bohéma sa McConaughey hodí priam dokonale.

Miluješ bláznivé komédie a považuješ sa za fanúšika skvelého Matthewa McConaugheyho? Tak sa už pomaly začni pripravovať na šialenú jazdu bohémskeho chlapíka menom Moondog. Ten nás svojím bláznivým predstavením pobavil už v debutovom traileri, pričom druhá upútavka v rozbehnutej náloži nespútanej zábavy rozhodne nepoľavuje.

McConaughey divákov doposiaľ zaujal už v mnohých filmoch, pričom napríklad vďaka jeho krátkej role v snímke The Wolf of Wall Street vieme, že drogami opojeného pôžitkára dokáže zahrať fantasticky.

V pripravovanej komédii The Beach Bum sa ale okrem neho objavia aj ďalší známi herci, ako Jonah Hill (22 Jump Street, Maniac, The Wolf of Wall Street), Martin Lawrence (Bad Boys, Black Knight), Zac Efron (Neighbors, The Disaster Artist, Baywatch) či sympatická Isla Fisher (Nocturnal Animals, The Great Gatsby). Vo filme ale privítame aj rapera Snoop Dogga.

O réžiu a scenár tejto divočiny sa postaral 46-ročný Američan Harmony Korine, ktorý v roku 2012 nakrútil kriminálnu drámu Spring Breakers s krásnymi dievčatami, ako Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine a Selena Gomez.

V našich vodách ide skôr o neznáme meno, no americká verejnosť ho považuje za pomerne kontroverznú osobu. Ku Korineovi môžeme potvrdiť len toľko, že s drogovou a sexuálnou tématikou vo filmoch má značné skúsenosti.

Hneď jeho prvý scenár (dráma Kids), ktorý napísal ako 21-ročný, sa točil práve okolo užívania omamných látok spojených s nezáväzným sexom. V snímke si zahrali vtedy ešte neznáme herečky, ako na Oscara nominovaná Chloë Sevigny či Rosario Dawson. Premiéra The Beach Bum je plánovaná na marec 2019.

Matthew McConaughey a Snoop Dogg sa oddávajú drogám a sexu s množstvom cudzích žien
Matthew McConaughey a Snoop Dogg sa oddávajú drogám a sexu s množstvom cudzích žien Zdroj: Neon
Domov
Zdieľať
Diskusia