Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2019, 9:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nike už onedlho spustí predaj očakávaných Air Max 720. Futuristický model je inšpirovaný prírodnými úkazmi

Nike už onedlho spustí predaj očakávaných Air Max 720. Futuristický model je inšpirovaný prírodnými úkazmi
Zdroj: Instagram/@johnbeejkim, @weloveair
MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

Najnovší prírastok do Air Max rodiny disponuje vôbec najvyššou vzduchovou podrážkou. Tá dokonca dbá aj na životné prostredie.

Americký športový gigant Nike sa opäť rozhodol rozšíriť svoju populárnu rodinu Air Max o nový model s prívlastkom 720. Netradičná silueta nadväzuje na predchádzajúci revolučný model Air Max 270 z minulého roka a módni nadšenci z celého sveta ju považujú za významný prelom v budúcom smerovaní vývoja tenisiek Nike.

Nová vlajková loď z dielne americkej Swoosh je definovaná predovšetkým futuristickým dizajnom, unikátnym zvlneným vzorom podobným klasickému modelu Nike Air Max Plus a vôbec prvýkrát sa Air Bag rozprestiera po celej ploche tenisky.

Okrem toho model disponuje vôbec najvyššou vzduchovou bublinou s výškou až 38 mm, čo je o 5 mm viac ako u predchádzajúcej 270-tky. Vďaka tomu je obuv maximálne pohodlná nielen pri športe, ale aj počas bežného nosenia.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HYPEBEAST Kicks (@hypebeastkicks),

Nike navyše dbá aj na prírodu a udržateľný rozvoj. Vzduchová podrážka modelu s číslom 720 je totiž zo 75% vyrobená z recyklovaného výrobného odpadu. Predpokladaná cena očakávaných tenisiek by sa mala začínať na sume 180 amerických dolárov, čo je v prepočte takmer 160 €.

Odporúčané
Nike ACG nesmie chýbať v tvojom šatníku: V modeloch oblečenia a obuvi zvládneš turistiku v horách aj piatkovú párty v klube Nike ACG nesmie chýbať v tvojom šatníku: V modeloch oblečenia a obuvi zvládneš turistiku v horách aj piatkovú párty v klube 30. júna 2023, 17:00

Nike Air Max 720 sa nám postupne predstaví počas februára hneď v niekoľkých farebných variantoch. Každý z nich pritom nesie vlastný špecifický tvar a názov inšpirovaný prírodnými úkazmi. Ide napríklad o lávový tok, polárnu žiaru, mliečnu dráhu, zatmenie slnka či jeho východ a západ.

Dátumy vydania Nike Air Max 720
Northern Lights (Night) – 1. február
Northern Lights (Day) – 1. február
Sunrise – 21. február
Sunset – 21. február
Total Eclipse – 28. február
Sea Forest – 28. február
Pink Sea – 28. február
Domov
Zdieľať
Diskusia