Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 11:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B twerkuje prvú ligu ako tigrík. Sleduj rekordný počet tučných tancujúcich zadkov

HUDBA
Uložiť Uložené

City Girls a Cardi B sa v novom videoklipe odviazali viac, než by bolo zdravé. Už však chápeme Offsetove nariekanie.

 

Ešte v novembri uzrela svetlo sveta skladba Twerk a spoločne s ňou súťaž o najlepší tanec zadkom na svete. City Girls vyzvali ženy, aby sa zapojili do výzvy, ktorá spočívala v tom, že si prišli zatancovať do videoklipu na tento track. Ten sa, samozrejme, tešil obrovskému úspechu, na čom má obrovskú zásluhu aj jedna z dvoch najslávnejších raperiek Cardi B

Dievčatá, ktoré si do videoklipu prišli zatancovať, v skutočnosti zároveň súťažili o 50-tisíc dolárov a ty nám do komentárov pokojne napíš, ktorá sa ti páči najviac. Hlavné aktérky sa tiež nenechali zahanbiť, nechali si spraviť bodypainting ako zebra a tigrík a ukázali, ako vedia rozhýbať svoje zadky. Hovorí sa, že sa trasú doteraz. 

Viac sa už ale dozvieš v samotnom vizuáli, ktorý mimochodom nie je úplne vhodný na to, aby si si ho púšťal medzi kolegami v práci. Jasné, že nás nepočúvneš, no upozornili sme ťa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia