Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. januára 2019, 18:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Videli skapať veľa talentu a vyletieť Kontrafakt. Posledný album PSH sa blíži, sleduj videoklip

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

Vladimir 518, Orion a Mike T sú opäť spolu v štúdiu a chystajú album, ktorým pravdepodobne navždy ukončia tvorbu PSH.

Pražská trojica Vladimir 518, Orion a Mike Trafik patrí medzi legendy československého rapu a nikdy tomu už nebude inak. Chalani boli súčasťou rapového žánru už v minulom tisícročí a verní mu zostali až do dnešného dňa. Popri mnohých iných umeleckých projektoch si dokážu nájsť čas aj na približne dve stovky koncertov ročne, takže im aktivitu vyčítať určite nemôžeme. 

Aj napriek tomu je to už nejaký den rok, čo sme nemali možnosť počuť žiadny celistvý projekt od PSH, čo však majú členovia Bigg Boss labelu v pláne napraviť v roku 2019. V jednom z rozhovorov už dokonca prezradili, že by mal album uzrieť svetlo sveta v máji, a tak sa veľmi radi necháme prekvapiť. 

Zároveň sme sa dnes dočkali vydania prvého videoklipu, ktorý si podľa očakávaní na starosti zobral šikovný Vít Hradil so svojim tímom. Ide o atmosférickú temnú záležitosť, kde nájdeme aj slovenského reprezentanta Strapa. Skladbou s názvom Kdo já jsem si tak môžeš skrátiť čakanie na album a my už teraz môžeme súdiť, že sa je na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia