Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 12:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd je späť. Odkazuje na beef Drakea a Pusha T-ho a priateľku Bellu Hadid

HUDBA BELLA HADID DRAKE THE WEEKND
Uložiť Uložené

V skladbe s DJom a producentom elektronickej hudby Gesaffelsteinom ukazuje Abel svoju vynikajúcu formu.

The Weeknd má za sebou veľmi zaujímavých pár rokov osobného života. Jeho vzťah s modelkou Bellou Hadid síce začal v roku 2015, no odvtedy sa už stihli rozísť a aktuálne snáď najlepší R&B spevák planéty sa dal dokopy so Selenou Gomez. To nakoniec nedopadlo podľa predstáv, avšak fanúšikovia jej môžu poďakovať aspoň za to, že bola iniciátorkou EP My Dear Melancholy v prvej polovici minulého roka. 

O pár mesiacov neskôr sa verejnosť postupne dozvedela, že sa Abel a Bella dali znovu dohromady a aktuálne tvoria oficiálny pár, pričom na to idú o niečo sofistikovanejšie kvôli médiám. 

Nedávno kanadský hudobník zároveň avizoval, že má v pláne vydať po Starboyovi ďalšie sólo a aktuálne instagramové príbehy zo štúdia pridávajú jeho slovám na dôveryhodnosti. Ešte predtým tu však máme novinku s DJom a elektronickým producentom Gesaffelsteinom. Tá dostáva názov Lost in the Fire.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd),

Platí, že ide o kvalitnú záležitosť s veľkou šancou na komerčný úspech v rádiách a prestížnych rebríčkoch, no zároveň v nej nájdeme zopár zaujímavých momentov aj pre médiá, resp. fanúšikov, ktorí sa zaujímajú o text a odkazy v ňom.

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

The Weeknd totiž okrem početných riadkov pre Bellu točiacich sa okolo toho, že už ju nemôže stratiť, venoval malú pozornosť aj konfliktu medzi Drakeom a Pusha T z roku 2018. Jeho jadrom bolo práve Drizzyho utajované dieťa, na čo Abel reaguje riadkami:

And I just want a baby with the right one,
'Cause I could never be the one to hide one.

Známy spevák nepatrí medzi konfliktných interpretov, takže nepredpokladáme, že by sa chcel so svojimi kolegami pretekať. Zároveň je dobré vedieť, že sa kolegovia navzájom sledujú a reflektujú, čo sa v hudobnom priemysle deje. Predsa len, išlo o jeden z dvoch najdiskutovanejších beefov minulého roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia