Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2018 o 14:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pusha T prekvapuje. Drakea vraj nezradil Kanye West, ale vlastný producent Noah "40" Shebib

HUDBA
Uložiť Uložené

Drake si našiel odkaz aj na novom albume svojho blízkeho kolegu Lil Yachtyho, kde mu naložil mladý talent Juice WRLD.

Počas posledných pár dní sme sa dočkali nových skutočností v jednom z dvoch najsledovanejších zahraničných beefov tohto roka. Všetko dôležité sme zhrnuli v dlhšom článku minulý týždeň po tom, čo Drake prijal pozvanie do LeBronovej show, kde odpovedal aj na otázky týkajúce sa konfliktu s členmi G.O.O.D Music

Práve hlavný aktér Pusha T najprv reagoval výsmechom na Instagrame, no neskôr sa aj on rozhodol prehovoriť a ujasniť zopár veľmi dôležitých skutočností. Pôvodne sme si totiž všetci mysleli, že informácie o Drizzyho nemanželskom dieťati podsunul Pusha T-mu Kanye West, čo by, samozrejme, dávalo logiku.

King Push prijal pozvanie do show Joe Buddena, ktorý je uznávanou postavou v americkom rape, aby predstavil svoju perspektívu. Určite si spomínaš, že na inkriminovanej veci The Story of Adidon padli aj tvrdé slová venované producentovi a Drakeovmu veľmi blízkemu kamarátovi menom Noah "40" Shebib. Pusha dokonca poukazoval na to, že 40 čoskoro zomrie, keďže trpí sklerózou. 

,,OVO 40, hunched over like he 80…tick, tick, tick/How much time he got? That man is sick, sick sick,”

Teraz sa však dozvedáme, že práve Shebib mal byť človekom, ktorý rozšíril pikošku o nemanželskom dieťati Champagne Papiho. Keďže ide o čestného OVO člena, pravdepodobne sa ešte dočkáme zaujímavého pokračovania, no ak Pusha neklame, Drake má vážný problém vo vlastnej stajni. 

Aby toho nebolo málo, na Drizzyho zaútočil aj mladý Juice WRLD, ktorý len pred niekoľkými hodinami vydal úspešný album v spolupráci s Futureom. Ofenzívne riadky však nachádzame na novom albume Lil Yachtyho, kde dostal na skladbe Yacht Club priestor pŕave Juice. Ten neváhal využiť príležitosť jednoduchou vetou, ktorú snáď ani nie je potrebné prekladať.

,,I'm a young king, I might fuck Alexis Texas/But I ain't on no Drake shit, I won't get her pregnant."

Future aj Lil Yachty sú veľmi blízkymi kamošmi Drakea, a tak je zvláštne, že nechali mladého kolegu povedať niečo také. Jasným dôkazom je napríklad aj to, že 6 God počas posledného dňa oba albumy zdieľal. Vtedy však pravdepodobne ešte nevedel, že si na jednom z nich nájde nepríjemný odkaz. 

Pusha T prekvapuje. Drakea vraj nezradil Kanye West, ale vlastný producent Noah "40" Shebib
Pusha T prekvapuje. Drakea vraj nezradil Kanye West, ale vlastný producent Noah "40" Shebib
Domov
Zdieľať
Diskusia