Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 21:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd už čoskoro vydá nový album

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Najznámenší RnB spevák na svete oznámil na jednom z posledných koncertov, že v dohľadnej dobe chystá vydanie nového albumu.

Kanadská (už) popová hviezda The Weeknd si aktuálne v prvom rade užíva návrat k Belle Hadid, s ktorou sa dal dokopy po vydaní marcového EP My Dear Melancholy,. Tento projekt právom fanúšikovia vnímajú ako rozlúčku so Selenou, ktorej ešte raz ďakujeme za jeden z najlepších hudobných nosičov roka a zároveň pripomienku Abelovych starších počinov.

Teraz sa však dozvedáme, že hlava XO má v pláne už čoskoro vydať ďalší plnohodnotný album, ktorý zatiaľ nesie pracovný názov Chapter VI. Oznámil to počas jedného z posledných živých vystúpení a následne ešte potvrdil na Twitteri. No a keďže použil slovné spojenie coming soon, je ťažké povedať, či budeme čakať dva dni alebo dva mesiace. 

Všetkých bude, samozrejme, zaujímať, či najznámejší RnB spevák na svete bude pokračovať v popovom trende, aký nastavil Starboy alebo sa posunie niekam ďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia