Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 15:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Šéf HBO tvrdí, že sledovanie posledných 6 epizód Game of Thrones pripomína skôr 6 veľkých filmov než seriálové epizódy

Šéf HBO tvrdí, že sledovanie posledných 6 epizód Game of Thrones pripomína skôr 6 veľkých filmov než seriálové epizódy
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Niečo podobné sme aj čakali.

Do premiéry prvej zo šiestich posledných epizód Game of Thrones stále ostávajú minimálne tri mesiace, no šéf HBO Richard Plepler ich už samozrejme videl. Je jasné, že by si nedovolil povedať nič negatívne, no jeho slová v nás určite vyvolávajú nadšenie. 

Plepler vnímal každú jednu časť ako samostatný film. Hoci nie všetky budú dosahovať klasickú filmovú stopáž (pravdepodobne budú všetky až na výnimku jednej kratšie ako 90 minút), môžeme ich tak pokojne označovať.

Epickosť produkcie presahovala všetky hranice toho, na čom HBO pracovalo a Plepler sa nemôže dočkať, až to ľudia uvidia a ocenia. On sám mal možnosť vidieť poslednú sériu bez hotových efektov, a aj tak ostával v nemom úžase. Nie všetky časti budú samozrejme obsahovať kolosálne súboje. Stále musíme uzavrieť viacero dejových liniek (neprekvapilo by nás však, keby sa na to tvorcovia vykašľali, čo nám načrtli už v minulej sérii).  


Včera sme videi aj vôbec prvé poriadne zábery a hoci trvali len pár sekúnd, divákov jednoznačne navnadili na to, čo nás čaká a neminie. Tešiť sa môžeme na príchod Jona a Daenerys na Winterfell. Určite si ešte živo spomínaš na to, že Jon prijal Daenerys za svoju kráľovnú, a preto Sansa musí rešpektovať jeho rozhodnutie.

Domov
Zdieľať
Diskusia