Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 13:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Austrálčan zúfalo vrieskal na pavúka, nech zomrie. Ľudia privolali policajtov, lebo sa báli, že niekoho vraždí

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Austrálskym policajtom sa muž zahanbene ospravedlnil.

Život s arachnofóbiou nie je jednoduchý. Policajti z austrálskeho štátu Západná Austrália však nemali ako vedieť, že z potenciálnej vraždy v meste Perth sa napokon vykľuje iba nevinné zabíjanie pavúka.

Otec rodiny sa tam snažil zbaviť nepríjemného živočíšneho podnájomníka, avšak nebol veľmi úspešný. Pavúk mu neustále utekal, a tak začal zúfalo kričať „Prečo už nezomrieš?“.

Okolo domu sa v tom čase prechádzal človek bývajúci neďaleko, ktorý začul len výkriky o zabíjaní a plač malého dieťaťa, čo ho znepokojilo natoľko, že radšej zavolal políciu.

Mužom zákona povedal, že chlapa osobne nepozná, avšak v minulosti ho už párkrát videl s rodinou, takže sa chcel uistiť, či sa nič nedeje.

Austrálčan zúfalo vrieskal na pavúka, nech zomrie. Ľudia privolali policajtov, lebo sa báli, že niekoho vraždí
Zdroj: ALAN SCHMIERER/Wikimedia Commons

Policajti na miesto prišli o približne 20 minút, pričom v dome nenašli žiadnu krvavú situáciu. Keď zaklopali a otvoril im vystrašený muž, musel sa priznať, že posledné desiatky minút sa len snažil zabiť pavúka vo svojom dome, ktorého sa mimoriadne bál. Vraj trpí silnou arachnofóbiou a pavúk bol prefíkanejší, pretože sa mu vždy stratil z dohľadu.

Odporúčané
Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo 2. augusta 2023, 9:30

Chlapík sa policajtom ospravedlnil za to, že museli celú situáciu zbytočne preveriť. Policajti si dokonca na margo zásahu trochu zažartovali, pretože v zápise skonštatovali, že na mieste nezaregistrovali žiadne ublíženie na zdraví okrem mŕtveho pavúka.

Žiadna policajná asistencia už potom v dome nebola potrebná. Polícia v Perthe potvrdila, čo sa v dome odohralo, ale nechcela sa k prípadu bližšie vyjadrovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia