Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2018, 11:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otec si kúpil 6 leteniek na všetky lety svojej dcéry, aby s ňou mohol stráviť Vianoce

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianočné sviatky sú predsa o tom, aby bola rodina pohromade.

Vianoce by sme mali všetci stráviť v kruhu rodiny. Uvedomoval si to aj otec Hal, ktorého dcéra Pierce pracuje ako letuška pre Delta Airlines. Nanešťastie, služby jej vyšli tak, že musela pracovať 24. aj 25. decembra, takže nemohla prísť domov a stráviť Vianoce s otcom a mamou.

Otcovi to však ani zďaleka neprekážalo. S pomocou svojej dcéry a zamestnaneckých výhod si zadovážil miesta na všetkých šiestich letoch, ktoré mala Pierce počas Vianoc absolvovať, a neustále jej robil spoločnosť.

Zalietal si z Floridy do Detroitu a do Massachusetts, pričom na sociálne médiá sa dostal vďaka pasažierovi vedľa seba. Keď sa Mike Levy dopočul, čo vlastne Hal na palube lietadla robí, hneď príbeh zdieľal na Facebooku.

Šťastný a spokojný Hal napísal odkaz aj pre svoju manželku Kimberly, ktorá sa na dobrodružstvo v oblakoch nahovoriť nenechala, a tak ju aspoň pozdravil z lietadla. Ba čo viac, Hal sa dokonca na jednom z letov dostal namiesto ekonomickej triedy rovno do tej prvej, takže si mohol čas strávený s dcérou užiť ešte viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia