Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 15:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Influencerke sa ľudia vysmievajú za fotomontáže z výletu v Paríži. Na moste sa nenápadne vznáša nad zemou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Švédska blogerka si z fotomontáží ťažkú hlavu nerobí.

Švédska influencerka Johanna Olsson musí momentálne čeliť nekonečným narážkam na fotky z Paríža, ktoré nedávno zavesila na svoj Instagram. Johanna dnes žije v Londýne, na sociálnych sieťach nazbierala viac ako 500-tisíc fanúšikov, a tak sa jej hrnú ponuky od známych značiek, ktoré by s ňou chceli spolupracovať.

Občas ju pozvú do hotela na druhom konci sveta, inokedy od nej žiadajú, aby spropagovala kabelky či oblečenie.

Vďaka jednej zo značiek mala nedávno príležitosť navštíviť Paríž. Spoločnosť jej zaplatila všetky výdavky od ubytovania až po jedlo, a tak mala Johanna len jednu úlohu. Poprechádzať sa po francúzskom hlavnom meste, zapózovať pri najkrajších pamiatkach a výhľadoch v potrebných outfitoch, zinkasovať peniaze a spokojne odísť späť domov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson),

Johanna síce fotografie urobila, lenže keď potom doma hodnotila, ktoré sa jej vydarili a ktoré by radšej zahodila, na mnohých z nich si všimla škaredé pozadie či nevhodnú oblohu. Napadlo jej, že otvorí Photoshop a fotky trošku upraví. Nie je žiadna profesionálka, a tak fotomontáže dopadli veľmi biedne.

Napriek tomu fotky zavesila na Instagram, kde si nikto nič podozrivé v prvých dňoch nevšimol. Nedávno však zábery objavili švédske médiá a ľudia na internete sa hneď začali smiať z toho, ako sa Johanna chcela umiestniť na rôzne parížske miesta. Najvtipnejšie zrejme vyznieva fotka z mosta, kde influencerka levituje nad zemou.

Ona samotná sa už stihla vyjadriť, pričom vyhlásila, že fotky naozaj upravila. Fotomontáže zdôvodnila tak, že jednotlivé zábery jednoducho chcela skrášliť. Odmieta ich dokonca odstrániť, pretože sa jej aj tak stále páčia.

Paríž teda skutočne navštívila, len si občas nevedela správne vyrezať hlavu či nezabudnúť na slnečník vo Photoshope. A koniec koncov, fotky odrazu získali takú popularitu, že jej firma môže poďakovať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson),

Domov
Zdieľať
Diskusia