Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018 o 14:54
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Čech svojho psa surovo obesil na kovovom obojku. Zviera pred smrťou hrozne trpelo

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO PES SMRŤ
Uložiť Uložené

Muž pri Pardubiciach pomocou vodítka a obojka obesil svojho psa.

Týranie zvierat je bohužiaľ realitou aj v 21. storočí. O najnovší prípad sa tentokrát postarali naši českí susedia, kde muž obesil psa na kovovom sťahovacom obojku. Všetko sa udialo pri meste Chrudim neďaleko Pardubíc.

Miestna polícia už podľa informácií TV Nova stihla začať trestné stíhanie voči 61-ročnému mužovi. Všetko sa pritom malo udiať už 23. novembra ráno, udalosti však vyplávali na verejnosť až v posledných hodinách.

Podľa dostupných informácií sa hrozný čin mal udiať v neobývanom dome v dedine Luže, pár kilometrov od Pardubíc. Obojok psa bol pripevnený na vodítko. To muž pretiahol cez kovovú kladku a svojho psa tak doslova obesil.

Pes pritom musel hrozne trpieť, nezomrel okamžite a pred smrťou si prešiel niekoľkými traumatizujúcimi momentmi, ktoré si nedokážeme ani len predstaviť. Zviera vraj minulosti pokúsalo niekoľkých ľudí, čo bol aj dôvod majiteľa pre jeho usmrtenie. Tomu teraz hrozia tri roky za mrežami.

Čech svojho psa obesil na kovovom obojku. Zviera pred smrťou hrozne trpelo
Čech svojho psa obesil na kovovom obojku. Zviera pred smrťou hrozne trpelo Zdroj: unsplash
 
Domov
Zdieľať
Diskusia