Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 10:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jennifer Aniston by chcela opäť natáčať Priateľov. Prezradila mená hercov, ktorí však návrat seriálu odmietajú

FILMY A SERIÁLY JENNIFER ANISTON SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Známa herečka sa objavila v talkšou Jamesa Cordena.

Seriál Priatelia nám po dlhých rokoch vysielania prirástol k srdcu. Aj dnes si mladí ľudia sledujú príbehy postáv, ktoré po svojej dvadsiatke bojujú s každodenným životom, na čo často nie sú ani zďaleka pripravené.

Ľudia si zamilovali Rachel, Phoebe, Monicu, ale aj všetkých troch chlapcov, a tak fanúšikovia neustále žiadajú, aby sa opäť stretli a natočili pokračovanie seriálu.

V minulosti sa už o potenciálnej sérii nahovorilo množstvo názorov, ktoré sa väčšinou zhodli na tom, že oživovať seriál nie je dobrý nápad, ale tému opäť oživila Jennifer Aniston v televíznej šou Jamesa Cordena.

Jennifer porozprávala divákom o tom, ako bola ona vždy otvorená pokračovaniu Priateľov. Nemala problém s tým, že by oživila svoju kultovú postavu Rachel, pričom rovnaký názor vraj odjakživa zdieľali aj Courteney Cox ako Monica a Lisa Kudrow ako Phoebe. Dievčatá s opätovným stretnutím postáv na televíznej obrazovke nemajú problém, ale odmietajú ho práve chlapci.

Chandler, Joey a Ross sa už v seriáli stretnúť nechcú. Aj keď niet pochýb, že v prvých fázach natáčania pôvodnej šou zažívali možno najkrajšie životné chvíle, postupom času viacerí z nich profesionálne vyhoreli.

Momentálne si preto myslia, že oživenie seriálu by prinieslo viac škody ako úžitku. Už aj v minulosti sa vyjadrili rovnako, a tak sa Jennifer očividne nepodarilo zmeniť ich názory.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Namiesto toho navrhla, že chlapcov vynechajú a stretnú sa len Phoebe, Monica a Rachel, ako keby natáčali pokračovanie seriálu The Golden Girls. Príbehy troch starších žien však možno nezaujme toľko divákov ako pôvodná verzia, ale aj tak by takúto náhradu milióny fanúšikov prijali.

Domov
Zdieľať
Diskusia