Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 22:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Charlie Sheen oslávil prvý rok bez alkoholu. Slávny herec sa snaží polepšiť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

K tomuto úspechu samozrejme blahoželáme!

S menom Charlieho Sheena sa dlhé roky spájali drogy, alkohol a zábava s množstvom žien. Daný spôsob života ho doviedol k bodu, kedy sa rozhodol, že s týmto šialenstvom skoncuje. Kontroverzného Sheena väčšina Slovákov pozná najmä zo seriálu Dva a pol Chlapa, v ktorom mohli herca vidieť v jeho pravej koži.

Mnohí diváci boli toho názoru, že postavu Charlieho Harpera nemusí vôbec hrať, pretože podobný bohémsky život zažíva každý jeden deň. S tým je ale teraz jednoducho koniec. Neveríš? Možno ti ako jasný dôkaz poslúži medailón, ktorý obdržal za jeden rok zdržanlivosti od alkoholu.

Odozvou na jeho príspevok boli komentáre jednotlivých užívateľov Twitteru, ktorí rovnako ako on bojujú s alkoholom a nezabudli sa pochváliť vlastnými odznakmi, pričom hercovi zaželali, aby v tomto správnom smere vydržal pokračovať aj naďalej.

Charlie Sheen sa už v minulosti s humorom vyjadril, že v priebehu jedného roka uvažoval nad skoncovaním s alkoholom azda dvetisíckrát. Ďalej povedal, že v jeho živote bolo 11-ročné obdobie, počas ktorého fungoval bez alkoholu či kokaínu, takže verí, že si na podobný životný štýl dokáže navyknúť znova. A zdá sa, že je na dobrej ceste.

Ako sám hovorí, najväčším zlomom bol pre neho deň, kedy zistil, že je HIV pozitívny. Túto informáciu so svetom zdieľal v roku 2015. V danej dobe taktiež otvorene hovoril o svojom odhodlaní nájsť liek, ktorý tento vírus dokáže efektívne dostať na lopatky.

Domov
Zdieľať
Diskusia