Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 15:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zúfalí fanúšikovia Avengers žiadajú NASA, aby zachránila Tonyho Starka uväzneného vo vesmíre

FILMY A SERIÁLY AVENGERS AVENGERS: ENDGAME NASA
Uložiť Uložené

Na Twitteri sa spustila vlna žiadostí o záchranu pána Starka.

Nový trailer na Avengers: Endgame prekonal rekordy, rozcítil fanúšikov a ako sme sa najnovšie dozvedeli, niektorých z nich motivoval, aby sa pustili do vlastnej záchrannej misie. Za 24 hodín videlo trailer takmer 300 miliónov ľudí, čo je absolútny rekord, a hŕstka z nich sa nemohla len tak nečinne prizerať na utrpenie Tonyho Starka uväzneného vo vesmíre.

Tony sedí vo vesmírnej lodi, na zemi pri ňom leží pohodená prilba Iron Mana a on len smutne nahráva odkaz svojej milovanej Pepper o tom, že mu došlo jedlo a onedlho mu dôjde aj kyslík. Vraj na ňu bude spomínať, keď začne zomierať, lenže Tony možno vôbec nebude musieť zomrieť.

Na Twitteri sa spustila vlna vtipných žiadostí o pomoc. Fanúšikovia Avengers sa obrátili na americkú vesmírnu agentúru NASA s prosbami, aby svoje sondy a astronautov vyslala do hlbokého vesmíru, pretože Tony Stark nesmie zomrieť. Ľudia agentúre posielajú úctivé žiadosti, ale nájdu sa aj netrpezlivejší fanúšikovia, ktorí sa NASA vyhrážajú, že ak superhrdinovi nepomôže, draho za to zaplatí.

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Aby toho nebolo málo, vo svojich odkazoch na Twitteri pre istotu prikladajú aj fotografie Iron Mana, nech NASA vie, koho má v hlbinách vesmíru hľadať. Astronautov rovno upozorňujú, že tam niekde číha Thanos. Samozrejme, ide len o žartík a NASA hrdinovi nemôže nijak pomôcť, ale keby to bolo v jej silách, zrejme by už vesmírna loď bola dávno pri ňom.

Ak si ho náhodou ešte nevidel, najskôr si pozri trailer

Ľudia už začali organizovať záchrannú misiu na vlastnú päsť






Domov
Zdieľať
Diskusia