Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 12:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sziget 2019 odhaľuje prvých 20 mien. Vystúpia Martin Garrix, Foo Fighters, Twenty One Pilots

HUDBA FOO FIGHTERS
Uložiť Uložené

7. - 13. augusta 2019 otvorí už tradične svoje brány obľúbený multižánrový festival v Budapešti.

Neodmysliteľnou súčasťou festivalového leta je pre Slovákov každoročne aj Sziget u našich maďarských susedov. Budapešť každoročne počas jedného celého týždňa hostí multižánrový výber stoviek interpretov z celého sveta, pričom nezabúda ani na tie najväčšie hviezdy Európy a zámoria. 

Výnimkou nebude ani ročník 2019, ktorý sa bude konať 7. - 13. augusta v srdci Budapešti. Už tradične na známom ostrove slobody, kde je počas Szigetu dovolené (skoro) všetko. Organizátori k dnešnému dňu oznámili viac než 20 mien, pričom drvivá väčšina z nich fanúšikov festivalov určite poteší. 

Na line-upe nájdeš mená ako Foo Fighters, Twenty One Pilots, Florence + the Machine, The 1975Martin Garrix. Chýbať nebude ani Ed Sheeran, Jungle alebo Chvrches. Postupne budú predstavené aj ďalšie mená, pričom sa pravdepodobne môžeme tešiť aj na najväčšie mená svetového rapu a elektronickej hudby.

Všetky aktuality a tiež predpredaj lístkov na celý festival či jednotlivé dni nájdeš na oficiálnej stránke szigetfestival.com v slovenskej aj českej mutácii. Do komentárov nám nezabudni napísať, na koho sa z aktuálneho line-upu najviac tešíš a kto by určite ešte na Szigete nemal chýbať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia