Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2018, 23:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Medzi fanúšikov Ajaxu hodili priaznivci Atén Molotovov koktail priamo na tribúne. Explóziu striedali ohňostroje aj obušky

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Liga majstrov zostala poznačená konfliktmi v Aténach.

Zápas Ligy majstrov, v ktorom si sily zmerali AEK Atény a Ajax Amsterdam sa nezaobišiel bez konfliktov. Jednotlivé zápasy často obsahujú výtržnosti a násilie, ale situácia v Aténach sa skutočne vymkla spod kontroly.

Do gréckeho hlavného mesta pricestovala skupina holandských fanúšikov s cieľom podporiť svoj tím, lenže pred zápasom začali do sektoru hostí lietať petardy, svetlice a napokon jeden odvážlivec zdanlivo pribehol pred sektor a hodil medzi fanúšikov súpera Molotovov koktail.

Na tribúne okamžite začali šľahať plamene a fotografie zverejnené na sociálnych sieťach pripomínajú skôr vojnovú zónu ako zápas v najprestížnejšej futbalovej súťaži sveta.


Samotní hráči sa snažili situáciu upokojiť, ale dym z ohňostrojov dala zabrať aj im, a tak sa radšej kryli. Zábery zobrazujú aj zásah policajtov, po ktorom zostalo množstvo fanúšikov dobitých a zakrvavených.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Konflikty sa vyostrili nielen na štadióne, ale aj mimo neho, pretože muži zákona museli reagovať na nepokoje v uliciach mesta. Fanúšikovia rivalov AEK Atény hádzali po priaznivcoch Molotovove koktaily, a tak sa situáciu podarilo upokojiť až po dlhých minútach.

Ajax napokon zápas zvládol, vyhral 0:2 a pripísal si na konto 3 body, avšak po fotografiách a videách zo sociálnych sietí zostáva človeku v ústach len trpká pachuť.





Domov
Zdieľať
Diskusia