Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 12:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Živá galéria: 18 tanečníc predvedie umenie v bratislavských výkladoch

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Už 1. decembra nás čaká udalosť Window Poppin v Bohema Bare na bratislavskom Námestí SNP.

Bratislava pravidelne hostí atraktívne a v prvom rade inovatívne udalosti. Ich cieľom je najčastejšie ukázať Slovákom, že existuje veľa projektov, ktoré si zaslúžia pozornosť a podporu. Jedným takým je aj aktuálna iniciatíva Bohema Baru na Námesti SNP, kde sa bude už 1. decembra konať jedinečný event s názvom Window Poppin.

Ide o tanečnú udalosť v spolupráci s Otcom Mircom, ktorá bude výnimočná nielen choreografiou, ale aj samotným miestom. Tancovať sa totiž bude v známych starých výkladoch. Ich aktuálnemu prenajímateľovi však končí zmluva, a tak ich budú môcť organizátori vypratať a využiť na dobrú vec. 

Živá galéria: 18 tanečníc predvedie umenie v bratislavských výkladoch

Cieľom je v prvom rade predstaviť tanec v jeho skutočnej podobe – ako umenie v galérii. Realizovať sa teda bude živá galéria tanca s vystúpeniami 18 dievčat z Moving Souls priamo za presklenými výlohami viditeľnými z vnútornej časti a tiež z ulice a cesty. Týmto spôsobom by si mohli obyvatelia Bratislavy uvedomiť, že tanečné eventy si zaslúžia viac pozornosti. 

Samozrejmosťou je tiež sprievodný hudobný program, v rámci ktorého sa predstavia DJs ako, ARTIST3, SPXNKEY, PETIJEE či WA2DHE. Window Poppin sa zároveň stáva oficiálnou afterparty tanečného festivalu United Movement. Viac informácií nájdeš na oficiálnej facebook udalosti.

Živá galéria: 18 tanečníc predvedie umenie v bratislavských výkladoch
 
Domov
Zdieľať
Diskusia