Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 13:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tobiáš vie na 97 % predpovedať, či tvoj biznis zarobí milióny

TECH BIZNIS
Uložiť Uložené

So svojím programom prerazil aj v zahraničí . Bol ohodnotený ako jeden z najlepších na svete medzi 1,3 miliónom súťažiacich zo 140 krajín sveta.

Slováci, ktorí so svojimi projektmi prerazia aj v zahraničí, sú pre našu krajinu tou najlepšou možnou vizitkou. Jedným takým je aj stredoškolák Tobiáš Winczer reprezentujúci Slovensko v technologickej oblasti.

Bratislavčan sa v posledných rokoch začal venovať programovaniu a za cieľ si stanovil umiestniť sa v hornej pätine súťažiacich náročného korešpondenčného seminára z programovania. 

Postupne sa však dokázal zlepšovať natoľko, že začal pracovať nielen na získavaní vedomostí. Venoval sa tiež vývoju vlastného programu, ktorý vytvoril na to, aby dokázal predpovedať úspešnosť biznisu na základe zadania vstupných hodnôt. 

Pre portál hnonline.sk Tobiáš prezradil, že jeho model vypálil fantasticky a aktuálne dokáže predpovedať napríklad tržby internetových obchodov, spotrebu energie či benzínu s pravdepodobnosťou až 97 %

S týmto projektom sa  prihlásil do prestížneho programu Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu. Spomedzi všetkých 1,3 milióna účastníkov zo 140 krajín sveta sa mu podarilo dostať medzi 3 % najlepších, vďaka čomu sa stáva držiteľom vzácneho ocenenia. Zároveň úspešne reprezentuje našu krajinu na zahraničnej pôde, za čo mu patrí veľký rešpekt. 

Tobiáš vie na 97 % predpovedať, či tvoj biznis zarobí milióny
Zdroj: DofE/Tomáš Halász
Domov
Zdieľať
Diskusia