Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 12:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hráči sa vytešujú, že sex či podpaľovanie postáv si v Sims 4 budú môcť po aktualizácii vychutnať z pohľadu prvej osoby

TECH
Uložiť Uložené

Obľúbená hra sa dočká novej funkcie.

Hru The Sims 4 vydala spoločnosť Electronic Arts ešte v septembri 2014, avšak dodnes ju hrávajú milióny ľudí. Vývojári ju v pravidelných intervaloch aktualizujú a pridávajú do nej nový obsah, lenže množstvo žiadostí hráčov zostáva nevypočutých.

Napriek tomu EA pred pár dňami veľkolepo svetu oznámilo, že The Sims 4 dostane už 13. novembra aktualizáciu, vďaka ktorej si ľudia budú môcť za svoje postavy zahrať z pohľadu prvej osoby. Časť hráčov nápad kritizuje, ale drvivá väčšina je nadšená, pretože pohľad prvej osoby otvára nové možnosti.


Ako by sa dalo čakať, ľudia sa najviac netešia na to, ako začnú z pohľadu prvej osoby chodiť do práce, kosiť trávnik či pripravovať palacinky. Vo veľkom sa ľudia vytešujú z toho, že si budú môcť vyskúšať sex z nového pohľadu, plánujú svoje postavičky podpaľovať a sledovať, ako sa budú správať, alebo ich chcú hodiť do bazéna a utopiť.

Fanúšikovia a fanúšičky hry si už sťahujú mód s názvom Wicked Whims premieňajúci zdanlivo nevinné činnosti na detailné plnohodnotné zážitky bez oblečenia, ale zrejme bude vďaka novému pohľadu pribúdať veľké množstvo kreatívnych módov.

Ako sme už spomenuli, Electronic Arts vo svojom streame oznámilo, že aktualizácia bude dostupná 13. novembra. Ak ešte hru náhodou vlastníš, budeš si môcť zopakovať všetky svoje zvrátené spôsoby vraždenia postavičiek, ako keby si situáciu zažíval ty sám. Svet technológií nikdy nenapredoval tak rýchlo.








Domov
Zdieľať
Diskusia