Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avengers 4 je dlhé 3 hodiny! Pokračovanie sa ešte strihá, ale nepochybne pôjde o najdlhší film MCU

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Joe Russo odhalil detaily ohľadom stavu Avengers 4.

Ak o tom niekto pochyboval, oddnes už nemusí. Režisér Joe Russo na live QA (questions and answers) odpovedal fanúšikom na rôzne dotazy ohľadom Avengers 4. Dozvedeli sme sa vďaka tomu množstvo zaujímavých a vecných informácií. 

Ako hovorí nadpis, snímka má zatiaľ 3 hodiny. Najdlhší film z MCU má momentálne 2 hodiny a 29 minút a ide o Infinity War. Joe Russo pripomína, že čo sa strihania týka, stále sú ešte len niekde v polovici. Je teda viac než pravdepodobné, že snímka príde o nejakých tých pár minút. Status najdlhšieho MCU počinu by si však mala udržať. 

Joe Russo na to nadviazal komentárom, že s VFX trikmi ešte len začínajú. Bude ich viac ako 3 000 (rovnako ako v prípade Infinity War). Iste, nejaké už majú hotové, predsa len, snímka sa natáčala ešte začiatkom tohto roka, ale sú to práve posledné týždne, kedy trikári začali makať na 120 %. Prezradil aj, že práve začali s Alanom SIlvestrim pracovať na soundtracku. 

A aj keď si bratia Russovci od MCU dajú pauzu, môžeme počítať s tým, že s Marvelom v budúcnosti budú spolupracovať. A nás to teší, keďže Winter Soldier, Civil War a Infinity War patria k tomu najlepšiemu, čo Marvel Studios vyprodukovalo. Pre viac informácií o Avengers 4 zamier do nášho vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia