Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zo sochy Mohameda Salaha sa smeje celý internet. Prirovnávajú ju ku Cristianovi Ronaldovi z minulého roka

ŠPORT LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Egyptská hviezda sa novou sochou zrejme nepochváli.

Minulý rok odhalili Cristianovi Ronaldovi na portugalskej Madeire vlastnú sochu. Busta fenomenálneho futbalistu sa však na Cristiana priveľmi nepodobala, a tak sa na nej internet výborne zasmial. Sochu pomocou fotomontáže vložili futbalistovi namiesto tváre, aby všetci videli, ako humorne by Ronaldo vyzeral, keby mal tvár ako na soche.

Z trapasu sa očividne nepoučil egyptský umelec Mia Abdel Allah. Niet pochýb o tom, že futbalista Mohamed Salah patril v uplynulej sezóne medzi najlepších na svete.


Liverpool na svojom chrbte dotiahol do finále Ligy majstrov, Egypt na majstrovstvá sveta v Rusku a v anglickej lige nastrieľal rekordných 32 gólov. Na počesť futbalistu chcel spomínaný Mia Abdel Allah vyrobiť sochu, ktorá ho bude navždy pripomínať celému svetu, avšak snaha sa nevydarila.

Namiesto dokonalej podobizne egyptského krídelníka vznikla bližšie neidentifikovateľná postava pripomínajúca skôr madridského obrancu Marcela ako Mohameda Salaha.

Odporúčané
Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní 14. februára 2020, 14:26

Ľudia sa na soche výborne zabávajú, pretože každý z nich sa snaží zistiť, koho mu socha najviac pripomína. Užívateľov už napadol zlodej Marv z filmu Sám doma či hudobník a spevák Art Garfunkel. Každopádne, umelec svoju prácu nechtiac spopularizoval po celom svete.




Domov
Zdieľať
Diskusia