Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited a Moma bojujú proti cirkusom. V sobotu sa uskutoční protest proti násiliu na zvieratách

ZAUJÍMAVOSTI PROTEST
Uložiť Uložené

V sobotu 3. novembra sa od 14:00 uskutoční protest, ktorý sa bude konať v Podunajských Biskupiciach na Kazanskej ulici.

Spoločnosť sa dlhodobo zaoberá problematikou týrania zvierat, ktorých sa to však týka nielen v domácom prostredí, ale aj v tom komerčnom. Veľmi diskutovanou témou sú v tejto súvislosti cirkusy, kde sú nevinné zvieratá z voľnej prírody nútené žiť v obmedzených podmienkach. Tie nesúvisia len so životným priestorom, ale aj obživou a tiež faktom, že sú využívané ako nástroj na zábavu. 

Našťastie sa už v dnešnej dobe nájde dostatočne veľa ľudí, ktorí si uvedomujú, že cirkusy a všetko s nimi spojené je jednoducho nesprávne, zbytočné a za našu zábavu určite nestoja. Aj preto rozbehol iniciatívu youtuber Exp0ited, ktorý na svojom Instagrame najprv bezhlavo ničil všetky cirkusové promo materiály. Neskôr si uvedomil, že bude lepšie ísť na to s chladnou hlavou. 

Práve on a jeho kolegyňa Moma dnes na sociálnych sieťach zverejnili informáciu o tom, že už v sobotu 3. novembra o 14:00 sa uskutoční protest za cirkusy bez zvierat. Konať sa bude na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach a bude trvať približne hodinu, teda do začiatku predstavenia.

Do pozornosti dávame ešte oficiálnu facebook udalosť, kde môžeš potvrdením účasti rozšíriť túto peknú myšlienku. 

Expl0ited a Moma bojujú proti cirkusom. V sobotu sa uskutoční protest proti násiliu na zvieratách
Domov
Zdieľať
Diskusia