Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 11:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ, Rytmus aj raperka Sima sú hosťami na albume Franto. Počúvaj ukážky všetkých skladieb

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

Čestný člen Pozor Records už čoskoro príde s druhým albumom, ktorý by mohol vyvolať ďalšiu vlnu obrovských diskusií.

Pouličný autor tónov promuje svoj druhý album Franto prakticky od začiatku kalendárneho roka, no teraz ide do finále a fanúšikovia už majú reálnu predstavu, čo môžu očakávať. Člen Pozor Records uverejnil viacero videoklipov, pričom tým posledným bola vec Boty, ktorú venoval svojej zbierke topánok. 

Už dávnejšie zároveň začal P.A.T. ohlasovať mená hostí a už vieme, že medzi nimi nebudú chýbať kapacity ako Rytmus, Separ alebo Dame. Na hosťovačkách budeme mať možnosť počuť speváčku a raperku Simu aj chalanov z MPP. No a odteraz už máme aj presnú predstavu o tom, ako bude celý projekt znieť, keďže sa na YouTube dostáva zostrih kompletne všetkých ukážok.

Podobne ako pri prvom albume, aj teraz stavil Pouličný autor tónov na moderné hudobné spracovanie, takže tí, ktorí majú problém s efektmi na hlase a búraním žánrových hraníc, budú mať asi dôvod napísať negatívny komentár. Ty nám nezabudni dať vedieť, ktorá skladba sa ti zatiaľ páči najviac.

Domov
Zdieľať
Diskusia