Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Takto bude vyzerať Henry Cavill ako zaklínač Geralt. Netflix potvrdzuje dátum premiéry na rok 2019

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Čo poviete na Cavilla v role Geralta?

Už takmer dva mesiace ubehli od doby, kedy sme ťa informovali, že postavu zaklínača Geralta stvárni dobre známy Henry Cavill. Široké publikum Cavilla pozná najmä ako Supermana, no v nedávnej dobe taktiež zahviezdil po boku Toma Cruisa v Mission: Impossible – Fallout.

Dva mesiace dozadu sme si ešte mysleli, že premiéry prvej epizódy sa dočkáme až v roku 2020, no zdá sa, že tvorcovia vôbec nelenia. V nižšie priloženom videu nám oznamujú, že prvé Geraltove dobrodružstvá na nás budú čakať už o rok skôr. Že by išlo o snahu Netflixu odštartovať nový fantasy hit hneď po ukončení seriálu Game of Thrones?

Cavill mal podľa vlastných slov o postavu zaklínača záujem už dlhší čas a showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich bola s jeho obsadením viac než spokojná. Názory fanúšikov však možno označiť za rozporuplné. Dokáže Cavill naplniť veľké očakávania? No, nasledujúce video vám azda napovie viac.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill),

Z ďalej potvrdených rolí vieme, že postavy Ciri sa ujme Freya Allan (Into the Badlands) a mocnú čarodejnicu Yennefer stvárni Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Muders). Okrem nich však uvidíme aj hercov, ako Jodhi May (Game of Thrones, Genius), Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude), Adam Levy (Knightfall, Snatch) a ďalších.

Seriál sa začne natáčať už o niekoľko dní, a teda konkrétnejšie 4. novembra (listopad) 2018 a okrem Južnej Afriky či Maďarska sa štáb presunie aj na Slovensko. Ako sa ti Cavill v role Geralta pozdáva? Vyvolal v tebe prvý pohľad na seriálového zaklínača zimomriavky? Alebo ťa skôr sklamal?

Anketa:
Ako sa ti páči Cavillov Geralt?
Je skvelý
Za mňa priemer
Hrôza
Je skvelý
23 %
377 Hlasov
Za mňa priemer
47 %
780 Hlasov
Hrôza
31 %
508 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia