Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 10:38
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Z jazdeckého póla na skateboard. Streetwearová značka Palace spojila sily s Ralph Lauren v prekvapivej spolupráci

MÓDA PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Trend v spoločných kolekciách renomovaných dizajnérov a streetwearových značiek pokračuje.

Iba pred niekoľkými dňami sa na billbordoch v japonskom Tokiu objavilo logo Palace Skateboards bok po boku s ikonickým jazdcom zo stajne Polo Ralph Lauren. Svet ostal v očakávaní.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PALACE (@palaceskateboards) on

Bezprostredne po tom nás obe značky nateasovali aj na svojich sociálnych sieťach a teraz sme sa konečne dočkali prvých pohľadov na samotné kúsky. Najskôr iba na jednom zábere, neskôr však na plnohodnotnom videu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PALACE (@palaceskateboards) on

V ňom môžeme sledovať, že obe značky využili svoju typickú estetiku a pripravili si pre nás dychvyrážajúcu kolekciu. Medvedík od Polo Ralph Lauren so skateboardom, farebné panely, mokasíny s logom... skrátka, nesklamali.

Kolekcia sa dostane do predaja už 9. novembra. Bude k dispozícii online na e-shopoch oboch značiek, v londýnskej a newyorskej predajni Palace a vo vybraných predajniach Ralph Lauren a jeho retailerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia