Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 16:09
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Aquaman nemá rád, keď ho volajú rybí chlapec. Zistia to aj drsní motorkári, ktorých si podáva v najnovšej upútavke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšia porcia doposiaľ nevidených záberov láka na akciu na okulahodiaci vizuál.

James Wan je symbolom modernej hororovej kinematografie a ešte pred pár rokmi by nám ani len nenapadlo, že sa pokúsi zrežírovať komiksovku.  Tá zavíta do našich kín už onedlho, konkrétne  13. decembra (prosinec) 2018.

Jeho Aquaman z dielne DC sa predstavil už vo viacerých ukážkach, pričom tá posledná  ukázala značné množstvo doposiaľ nevidených záberov, a to v priebehu až piatich minút.  Spolu s oficiálnou synopsou sme si tak mohli lepšie predstaviť Aquamanov svet, či už podmorský, alebo ten na súši.

Prvé názory zahraničných kritikov sú prevažne pozitívne, avšak my ostávame mierne neistí a sme zvedaví, či Wan dokáže zachrániť krivkajúci filmový vesmír DC. Štúdio len nedávno vypustilo na svet čerstvú upútavku a vy si ju môžete zhliadnuť nižšie.

V nej vidíme Arthura sediaceho v bare, ktorého sa banda motorkárov pýta, či je „ten rybí chlapec z televízie“ . Následne je hrdina tradične predstavený v tom najjasnejšom svetle a my v zábleskoch dostávame plnú nálož akcie.

Aquamanov boj v ponorke vyzerá naozaj strhujúco a rovnako tak máme šancu vidieť obrovskú silu Mery, teda Arthurovej nádejnej partnerky. Mera predstavuje svoje schopnosti a formuje vlnu gigantických rozmerov s potenciálom zničiť všetko navôkol.

Hrdinu sme doposiaľ mohli vidieť len v tímovke Justice League, a preto nám jeho vlastná sólovka vpadne vhod. Tvorcovia stáli pred obrovskou výzvou a my veríme, že sa im podarilo vytvoriť originálny a vzrušujúci podmorský svet spolu so strhujúcim príbehom.

Ako krátka ukážka pôsobí na vás? Pre viac informácií ohľadom samotného filmu vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia